tiistai 4. maaliskuuta 2014

Tilava päivä


 Päähäni pälkähti tehdä kiviä, niistä koruja. Tilavana päivänä sekin on mahdollista.

 Muotoilin muutaman version mahdollisista kupposista lautasille...

 Leipäsiä tytölle välipalaksi.
Mikä siinä on että joitain asioita ei vaan muista vaikka ne toistaisi sata kertaa. Tämä ohje on minulle yksi ja toinen on verkkopankin tunnusluku.

 Ainekset loppuu useimmiten yhtä aikaa.

 Vain itselleni lounas koska kyllä; mies ja esikoinen ovat siinä kaksi viikkoa vanhassa vatsataudissa...

 Koiranen kuin kettunen. 

 Kävin kurkistamassa Lenniä lepäämässä, pötkötteli mukavasti kissa lämmikkeenään. Mimosan hain eskarista, yksi hujaus, ja oli jo kavereilla.


Huugo jäi mummulle ja pappalle eilen.

Minä rohkaistuin ja tein aloitteen. Saan ehkä tietää mitä kuuluu ihmiselle joka vaikutti syvästi sisimpääni ollessani 7-vuotias. Olen toiveikas vaikka samantien ymmärsin kuinka pitkä aika on kulunut. Mitä on voinut tapahtua, mitä on tapahtunut.

On olemassa myös toinen ihminen jonka haluaisin löytää. Ehkä joku päivä tuo sen polun eteeni mitä pitkin hänet kohtaan. 

Olo on tyhjentynyt. Ehkä mieli on. Ehkä tilaa onkin tullut mielelle.


12 kommenttia:

 1. Ihania, valoisia, eläviä kuvia arjestasi ♥
  Huugo on hellyttävä!
  Varmasti elämä tuo juuri ne ihmiset polullesi, jotka on tarkoitettu.
  Kun mieli on tyhjä ja tilaa löytyy, ihana vapaus valloittaa ♥
  Voi hyvin ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hannele <3
  Huugo on höpönassu, kaikkien lemmikki :)
  Niin minäkin ajattelen; asiat, eikä ihmiset varsinkaan, ole sattumia. Kaikella on tarkoituksensa. On kuunneltava sydäntään.

  Halauksin <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia. Pikaista paranemista sinne kaikille! Toivottavasti löydät elämääsi ne ihmiset jotka siihen kuuluvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sade, sain tänään viestin ja siinä tämän opettajani sähköpostiosoitteen! Jännää, hän opetti minua vain ekaluokan mutta olimme pitkään kirjeenvaihdossa vielä sen jälkeen kunnes oma elämäni vei mennessään. On aika ihanaa kertoa hänelle mm että tyttöni toinen nimi tulee häneltä :)

   Poista
 4. Kivoja puuhia ja kuvia! Mukavan oloinen blogi sinulla muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti virkattu lintu! Kuulostat tutulta, olen varmasti joskus poikennut blogissasi. Kivaa että nyt muistan tulla uudestaan :)

   Poista
  2. Ja heti kun kävin muistin ihanan blogisi <3

   Poista
 5. Voin vain kuvitella miten isosti iloinen on tuo aikanaan sinulle tärkeäksi kasvanut erityinen ihminen! Opettajana ei voisi parempaa palautetta saada kuin sen, että muistetaan sydänlämmöllä vielä vuosien jälkeen. Olen niin monesti saanut tuntea sen läikähdyksen ihan vain siitä, että pari päätä pidemmäksi nuoreksi mieheksi kasvanut tulee kaupassa vastaan, tervehtii , hymyilee ja kysyy, muistanko hänet?! Juuri hiljattain kävi näin. Komeaksi urooksi varttunut boli aikanaan ollut se ekaluokan vilpertti, jolle olin saanut opettaa elämän aakkosia:)

  Toivon, ja luotan, että kohdallesi askeltaa myös tuo toinen , jota tuumailet. Polut kuljettavat tarkoituksellisia teitä!

  Ihanan ilmavalta kuulostaa päiväsi. Itse palailin tuokio sitten kävelyltä. Metsän sijasta askeleet kuljettivat tänään halkomaan peltomaisemaa ja ylittämään joen vanhaa riippusiltaa. Nyt on väsy, raukea ja hyvä olo. Huomenna hipsin hammaslääkärille paikkuuttamaan lohjenneen hampaan.....jänskättää.

  Olen kivien(kin) keräilijä:) Ihania nuo sinun!

  Tilaa itselle ja ajatuksille, sitä osallesi toivottelen.-♥-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te teette tärkeää kovin työtä <3 Hyvässä kantava voima on elinikäinen, niinkuin omalla kohdallani. Koskaan en saanut enää niin kaikille tasapuolista ja aidosti välittävää opettajaa, paitsi ehkä aikuiskoulussani.
   Ihana nuori mies ja ajattele kuinka paljon hänelle merkitsee se että hän oli jäänyt mieleesi :)

   Nyt on tunne että kaikki on mahdollista, vaikken yhtään tiedä miten tuon toisen ihmisen voisin löytää.

   Lähetän voimaa hammaslääkärireissullesi, olet siellä hyvissä, auttavissa käsissä. Itse jännitän niitä käyntejä siksi että leukani loksahtaa helposti pois paikoiltaan, se on hirveää. Nyt olen ymmärtänyt että voin kertoa siitä ennempää ja myös sen että jännittää.

   Minäkin rakastan kiviä!

   Halaus päivällesi <3

   Poista
  2. Niin siis "te teette kovin tärkeää työtä" :)
   Herätys oli melko aikainen tänään*

   Poista
 6. Ihanaa, että sinulla on ollut noin merkittävä ja hyvä opettaja. Ja että vielä haluat ottaa häneen yhteyden. Voin vain kuvitella, miten paljon hän tulee ilahtumaan, eihän suurempaa kiitosta voi työstään saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain häneen yhteyden tyttärensä kautta jonka löysin facebookista. Oli niin hienoa kuulla että hän oli ilahtunut yhteydenotostani. Muisti minut :)
   Olen miettinyt viime aikoina paljon hänen merkityksellisyyttään, mitä kaikkea siihen liittyy. Tänään lähetän hänelle kirjeen. Hyvää nousevaa päivää sinulle <3

   Poista