lauantai 1. helmikuuta 2014

Kun illalla nukahtaa hymy huulilla seuraavan päivän mukavista suunnitelmista ja sitten, herääkin keskellä yötä 40 asteen kuumeessa ja tajuaa että pim! huominen on peruttu.
Kestää hetken kerätä itsensä. Mitä lapsille nyt keksitään pitkäksi päiväksi? Makaanko minä TAAS sängyn pohjalla juuri edellisestä flunssasta toipuneena?
Mutta sitten sitä alkaa keräilemään onnen hippusia. Onneksi miehellä on vapaa. Onneksi kaksi nuorimmaista on terveinä. Onneksi ei ole pakko mitään.

 Aamulla hoipparoin yläkerrasta illalla vielä niin siistittyyn olohuoneeseen.

 Esikoistoipilas keksi tehdä karkkipäivänamuset itse sillä välin kun sisko pääsi kaverin
ja iskän kanssa uimaan. Minä olin seurana pöydän toisessa päässä ja laitoin yhdelle torsolle viimein siivet.

Kuinka painavat ne ovatkaan, eikä hyväksi kenellekään. Tai näin minä ajattelen.
Ei kenenkään kuulu olla toiselle enkeli. Se on hirvittävän raskas taakka kannettavaksi.


8 kommenttia:

 1. Minua puhutteli tuo torsoenkeli. Karun kaunis. Jäin pohtimaan tuota, mitä sanoit enkelinä toiselle olemisen raskaudesta. Ajattelen jaksavani olla toiselle enkelinä, sillä uskon, että voimia jaetaan vuoroin enemmän ja sitten on aika, jolloin omaa taakkaansa saa jakaa vierelleen enkelinä vuorostaan olevalle. Eikä kai meille
  enempää anneta kuin kantaa jaksaa, vaikken itse tammikuussanikaan sitä taas muistanut ja marmatin korkeuksiin kiukkuisin huokauksin heikkouttani. Kunnes opin kiittämään . Kivustakin.

  Tuo torso. Se ON kaunis. Kosketti ihon alle asti.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tinttarus.
   Enkelitorso on hyvin henkilökohtainen, liki omakuva itsestäni. Siksi hieman rajukin teksti. Opettelen pois totaalisesta kiltteydestä, tietynlaisesta enkeliydestä. Sinun sanoin se on vain hyvää ja molemminpuolista, sellaisen enkeliyden ajatuksen kanssasi kyllä mielelläni jaan. Kiittää kivustakin, se on huikea tunne.

   Kiitos sanoistasi <3

   Poista
  2. Oletko lukenut AnnaLiisa Valtavaaran kirjaa Kiltteydestä kipeät?

   Poista
  3. Kyllä, luin se loppusyksystä ja se oli hyvä, avaava. Vieläkin välillä palaan siihen, muutamiin taitettuihin sivun kulmiin.

   Poista
 2. Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin. Kuume kiusaa minuakin, olen jo kolme päivää maannut sängyssä. Toivon että tänään jo parempi. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Toivottavasti sinullakin jo parempi päivä. Itse olen jo tolpillani vaikka flunssa vielä jyllää. Kovasti on juuri tällaista kuumeilua liikkeellä ja ilmeisesti ympäri Suomea.

   Poista
 3. Voi tauti! Toipumista!

  Onpa huikea tuo torso, vaikuttava! Minä ihan tunnen tuon siipien painon selässäni kun katson tuota. On hyvin vapauttavaa antaa välillä kiltteydelle kyytiä. Ei ole helppoa, mutta niin tärkeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kiltteydelle kyytiä! Minulla se taitaa alkaa tulla nyt töissäni ulos, jotka tähän asti on olleet hyvinkin neutraaleja, syystä että! Ja kiitos, parempi olopäivä jo tänään <3

   Poista