lauantai 15. helmikuuta 2014

 Yöllä pomppaan pystyyn kuin vanha vieteri. Tyttö huutaa äitiä, vaan missä?
Ai, puoliksi vessanpytyssä...


 Älä tule meihin muihin tauti, tule sitä mistä haaveiltiin iskän lomaviikon rakentuvan.


 Mitä sitä tekisi? Yön valvominen vei fyysisen energian, henkinen tarve silti olisi saada aikaan j o t a i n .

                                                             Kuuntelen.


 Vähän töitä? Edes suunnitelmia, mielelle virkistystä kun se ei edes tunnu Työltä.
Joo.


10 kommenttia:

 1. No eikä. Vatsatauti on ikävimpiä visiteeraajia. Peukut pystyyn sille, että säästäisi teidät muut. Oppijoitteni joukossa tauti on jyllännyt alkuvuoden ja itse olen plutrannut käsidesiä ylenmäärin. Silti onnistuin sen pari viikkoa sitten rantauttamaan kotiin(tai sitten mistä lie kyytiin hypännyt), mutta vain tuo ukkokulta sen sairasteli.
  Meillä on tänään jalkapalloiltu ja kuljettu mummolaan syömään , jätetty se jalkapalloileva sinne yökylään. Hiihtoakin jänskätty ja hopealle hurrattu.

  Paranemista sinne teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sairastettiin jo tammikuussa porukalla vatsatauti ja jotenkaan en osaa edes kuvitella että voisi jäädä vain yhteen potilaaseen mutta toivoa siis on! (ja muut edelleen terveinä ja tyttökin taas vireessä :) )

   Täälläkin on yksi vauhdikas jalkapalloilija, treenit tosin tällä hetkellä aina viikolla-toisaalta hyvä, toisaalta energiaa olisi juuri vkl:na.
   Ja hurraa hopea!!
   Mukavaa iltaa sinne*

   Poista
 2. Voi kurja! Toivottavasti te muut pysytte terveinä! <3
  (meilläkin jalkapalloillaan :) kolme lapsista. Nuorin ei ainakaan vielä :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveinä ollaan toistaiseksi, wuhuu! Vaikka tosin äsken siivosin koko kylpyhuoneen koiran oksennusta kun oltiin kyläilemässä niin se oli ilmeisesti päässyt kissan pissilaatikolle syömään(!).

   Teillä onkin melkoista palloilua! Äkkiä lasten harrastuksista tulee melkoinen osa elämää, vaikka hienoahan se lopulta on ja lapsille tärkeää.

   Poista
 3. Toivon taudit pois sieltä! Meillä mies on sairastanut pari viikkoa kovaa flunssaa, ja nyt pelkään , että lapset sairastuvat kun heillä alkoi loma ja reissailevat pitkin poikin...No toivotaan ettei.

  Sinun Työt näyttävät niin kivoilta, voi että. Ymmärrän halun ja virkistyksen, nauti siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Kuinka nyt onkaan näin kauheasti näitä tauteja ja tuntuu että kestää ja kestää...ja lapset kun niin tarvitsee myös sitä lomaa ja vielä jos pääsevät vähän kotikonnuiltakin pois. Pidetään peukkuja <3

   Ja kiitos, vihdoin osaan nauttia näiden töiden teosta, ehkä siksi kun ei ole pakko mitään. Oon vielä hoitovapaalla ja sisäistänyt ajatuksen teoiksi asti että teen jos huvittaa :) Ja voi kun huvittaa!

   Poista
 4. Pikaista paranemista ja parempia vointeja sinne kovasti! <3 Ja leppoisaa olemista :) Itsekin olen ollut vähän puolikuntoinen muutaman päivän ja tänään selkeästi alkaa energia palata. Lepäily auttaa ja mukavien asioiden ajattelu :)

  Iloista ensi viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini* Toivun täällä nyt itse melkoisesta vatsataudista, ihanin tunne on se kun voimat alkaa palautua ja voi taas puuhailla tavallisia arjen juttuja . Vaikka sairasvuoteessa kiemurtelu on tuskallista, niin osaapa taas arvostaa KAIKKEA hyvää! Aurinkoista viikkoa sinullekin <3

   Poista
 5. Toivottavasti siellä voidaan jo hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, täällä tokenen varsin inhottavasta vatsataudista huh huh!
   Onneksi mies ja pienin ei ole ainakaan vielä saaneet tartuntaa ja sain sairastaa ja huilailla rauhassa. En vaan ymmärrä tätä tautisumaa, just tammikuussa sairastettiin vatsatauti porukalla ym kuumetautia. Oli kyllä nyt vitsit vähissä...mutta onneksi se on nyt ohi!

   Poista